Download:
Loading...
Realiti Sinar EP 34: Bee Man, Shuib Sepahtu Datang Jenguk Family SINAR  from SINAR

Realiti Sinar EP 34: Bee Man, Shuib Sepahtu Datang Jenguk Family SINAR from SINAR

Duration:
Year: 2018
Authors: SINAR
Post: Admin
Category:
0 seconds 720 Seronok kami semalam bila kami terima kunjungan dari Bee Man, Shuib Sepahtu yang dah hampir setahun tak datang studio Sinar. Kami juga ada tanya soalan-soalan random kat dia. Nak tahu apa, jom tengok video ni. Apa pun tahniah Shuib yang telah mencipta rekod dalam Malaysia Book Of Records dan dengar cerita Jep pun nak buat cabaran macam awak tapi dia nak guna kerengga. 😂 #SinarKongsi #RealitiSinar Comments:
Random Videos:
Categories: